Личен блог за всичко

За моя блог

март 19, 2015 admin 0 Comments

Реших да си направя блог не само за да споделя опита си, но също така и да се изявя в една сфера, в която все още имам много слаби успехи – а именно писането.

През годините научих много за IT бизнеса и накрая реших да създам този блог, за да предам опита си на повече хора, а и аз самият да науча нови неща от други майстори в занаята. Интересувам се от копирайтинг, програмиране, създаване на нови приложения и всичко свързано с компютрите, както и с възможностите да експериментирам в нови сфери.

Друго мое хоби е да майсторя разни неща. Рядко ми се отдава възможност да се занимавам с дърводелство, или да работя с глина, но те ми дават възможност да използвам ума и въображението си по различен начин. Някои от декоративните съдове у дома съм успял сам да изработя и се гордея с това. Преди време реших да опитам късмета си и като направя мебелите или дограмата вкъщи, но съпругата ми предпочете да я смени с пвц дограма, а както се оказа, за мебелист определено имам още много да уча и не става толкова бързо и лесно като програмирането. Затова се насочих към писането и реших да създам този блог.

Next Post