Личен блог за всичко

Великден наближава. Внимавайте с бързите кредити!

април 1, 2015 admin 0 Comments

Съвсем скоро ще ни озари светлото празнично чувство, което носи Великден и изобщо всички приятни емоции, свързани с пролетните почивни дни. Дали само за свещения християнски празник или за следващите почивни дни, хората по принцип обичат да плануват екскурзии или почивки, домашни събирания и дори покупки. С това, разбира се, идва нуждата от повече пари. И тъй като очевидно страната ни не е дорасла до нивото да се стимулират всички работници преди ваканции и празници с някакви надбавки, бонуси или други допълнителни към трудовото възнаграждение суми, хората директно се насочват да търсят пари на заем. Никой няма да отрече факта, че ако преди бяхме свикнали да искаме заем от приятели и познати, днес и дума на въпрос не може да стане за това, обръщаме се към банки или финансови институции като Minizaem.bg. Именно поради тази причина, хората прибягват и до бързите кредити. А по време на празничния период, потребителите на онлайн кредити се активизират изключително силно. Експертите в бранша съветват: Внимавайте с бързите заеми по празниците особено много!

С какво точно обаче трябва да внимаваме, ако решим да теглим кредити online в сезона на отпуските, Великден и майските почивни дни? Разговаряхме със служителите на кредитната фирма minizaem.bg, които имат наблюдения по въпроса и заедно съставихме този наръчник за сигурност за празниците и кредитите без поръчител:

  1. Прецизно обмисляйте сумата, която да изтеглите

Бъдете особено коректни и внимателни, когато посочвате сумата за заем до заплата или бърз кредит. Около Великден и около празниците изобщо се наблюдава синдромът на щедростта, характерен за подобни периоди. Този синдром кара хората да му отпускат края, както се казва и не винаги успяват трезво да обмислят дали могат после да върнат кредита и дали наистина им трябват толкова много пари на заем.

  1. Бдителност за измамни фирми

За съжаление, все още има опасност да попаднете и на фирми с измамна практика в областта на онлайн кредитите. За да избегнете подобен неприятен момент от вашата отпуска, просто се заложете на наистина надежден и коректен кредитен посредник, за който вече сте чували позитивни отзиви.

  1. Теглене на кредит без необходимост

Освен че потребителят е склонен да изтегли повече от необходимото около празниците, често той дори изкуствено си създава необходимостта от заем. Някои хора решават да се зарадват с нови придобивки за дома, които изобщо не са им нито нужни, нито по джоба. А други – просто теглят, за да правят прекалено скъпи подаръци, надвишаващи стандарта им.

#кредит до заплата#онлайн кредити

Previous Post

Next Post