Личен блог за всичко

С какво да носите обувките с дебели токчета?

май 16, 2016 admin 0 Comments

11  Високите дебели токчета станаха популярни през 70-те години на миналия век, когато диаметърът на петата бе увеличен, за да се даде на обувките стабилност. Сега е модерно да се носят обувки с дебели токове, а завръщането към ретро стила засегна всички елементи като дрехите и аксесоарите.

Формата на съвременните обувки  е твърде далеч от класическата – дебелият ток сега украсява елегантните вечерни обувки тип лодки и ярките спортни боти с шнур. В допълнение към необичайна форма и уникален външен вид, дебелината на петата придава и невероятна устойчивост  и стабилност при голямата височина, а това качество  е ценено от много жени.

Прието е обувки с дебели токчета да се носят с поли – това е основният вариант. Тесните поли до коленете, тъкани от различни текстури – като тънка коприна до по-плътни материи. Хит на сезона са чорапи, които идеално хармонизират с по-груби обувки. Такива комбинации изглеждат малко шокиращи, но носенето на чорапи с обувките е много удобно и практично.

Прилепнали тесни дънки по фигурата, както и панталони от плътни тъкани са идеални за обувки с широки токове. Панталоните са добро съчетание с масивния ток, но само ако сте собствениичка на дълги крака. Набитата фигура и дебелата пета я прави по-елегантна, само ако обувките са отворени.

Дебелият ток прави елегантен пълния крак.  Те са идеални  в комбинация с леки рокли и поли. Най-важното е да се съблюдава оптимална дължина до коляното. Дългите поли  прикриват елегантността и  правят обувките с дебел ток по тежки.

Отворени пръсти и шнурове, комбинирани с дебел ток,  са идеални за лятна рокля. Вечерните рокли и ваканционните тоалети не са много подходящи за обувките с дебели токове. Обувките с дебел ток за ежедневието са идеални за бизнес костюми и  доста удобни за работа. Бъдете внимателни с избора на цвят за чорапогащите и чорапите. Те трябва да са със естествения си цвят или с цвета на обувката.

Previous Post

Next Post