Личен блог за всичко

Горещите дни на лятото и спалното бельо вкъщи

юли 13, 2016 Kalin Mihov 0 Comments

Горещниците тепърва предстоят, а вие се чудите как да се скриете от жегата и как да си осигурите здрав сън, който да ви държи жизнени и енергични през целия ден. Особено трябва да внимавате в тези дни. Поради високите температури навън, има вероятност да създаде неуютна домашна среда, която директно да се отрази и на вашия сън. Това става когато климатикът работи, така че да създаде големи температурни амплитуди от това, което има навън като горещина и хладната вътрешна атмосфера. Това положение е възможно най-неблагоприятното за тялото и за организма  като цяло.

За да не разчитате и през нощта на климатика, така че да ви разболява, може да си осигурите възможно най-благоприятното и комфортно за сезона спално бельо. Трябва да подеберете най-добрата материя, за да сте сигурни, че сънят ви няма да бъде прекъсван от жегата. Защото тялото има естествен ритъм и се нуждае от своята микросреда, за да се осъществява топлообмен, от който то има нужда.

Предимно за лятото, най-добрият цвят вкъщи за спално бельо е класическото бяло. Той не отвлича вниманието на подсъзнанието ви. Като въздействие е неутрално и единственото, което навява като внушение е чистота и свежест. Така ще имате първата предпоставка за очаквания здрав сън. След това е материята – спално бельо от памучен сатен за през лято е сигурният помощник в битката срещу нежеланото изпотяване или изнежване на кожата. Не трябва да забравяте, че при голяма температурна амплитуда, кожата първа приема ударите и вие трябва да направите най-доброто, за да я защитите. Качествената памучна материя е приложимо в горещите нощи на лятото и в задаващите се прохладни пред-есенни дни.

 Винаги правете най-доброто за вас и вашия сън! В горещото лято,  бяло спално бельо и качествен памучен сатен.

 

 

 

#спално бельо

Previous Post

Next Post