Личен блог за всичко

Как да запазите Vermeil бижутата за цял живот?

февруари 13, 2017 Kalin Mihov 0 Comments

Хората, които правят маркови бижута за родни и чуждестранни марки използват, както Vermeil бижута, така и позлатени бижута, които съдържат неблагороден метал. Когато на дамите им предстои повод или събиране, те си купуват специален тоалет и избират бижутата си, според него. Когато се купуват бижута за подарък обаче, традиционно се избират по-скъпи и трайни бижута, така че в този случай Vermeil украшенията са за предпочитане.

Ето и някои полезни съвети, относно Vermeil бижутата, които представляват сребърни украшения в яркочервен цвят, които са позлатени с 10 каратово злато. Ако на една жена се случи да получи подарък, тя трябва да знае, че едно такова бижу е наистина ценно притежание, за което тя трябва да се грижи добре. Тези бижута, ако не се използват правилно, може да загубят с времето своя цвят и блясък.

Ето и няколко съвета, които между другото, се отнасят и за позлатените бижута, които са неблагороден характер:

– Съхранявайте бижуто внимателно, за да се избегне износване.

– Избягвайте да го носите по време на работа, къпане, тренировки или по време на сън.

– Добре би било да го сваляте, когато готвите, чистите или се къпете, тъй като химикалите в почистващите материали или сапуна могат да го оцветят или да го опетнят.

– Когато не носите бижуто, го поставяйте в чиста кутия за бижута. Не сго поставяйте заедно с други бижута, за да избегнете надраскване или износване.

– Избягвайте да слагате дезодорант или парфюм, след като сте сложили бижуто, тъй като отново химикалите в тях могат да реагират и да го опетнят. Вместо това може да нанесете грима или парфюма си преди да сложите украшението.

– Избягвайте да носите тези орнаменти, докато плувате във вода, която съдържа хлор, тъй като бижуто може да потъмнее и да придобие яркочервен цвят.

Почти всеки тип бижута изисква грижа и внимание. Тези бижута, ако се използват често, могат да привлекат прах. Ето и някои съвети за почистване:

– Използвайте мека четка за почистване на бижута. С помощта на четка могат да се чистят бижута, които имат сложен дизайн и деликатна структура.

– Използвайте чиста кърпа за полиране и почистване, които ще придадат блясък на бижуто.

Ако това почистване, само по себе си, изглежда мъничко трудно, може да използвате услугите на почистващи центрове, предоставени от продавачите на тези бижута.

Previous Post

Next Post