Личен блог за всичко

Базалните импланти – сигурен метод за зъбно възстановяване

ноември 12, 2017 admin 0 Comments

Базалната имплантология стана популярна в цял свят, тъй като даде възможност на пациенти с частична или пълна липса на зъби да върнат усмивките по лицата си. Ако търсите сигурен метод за лечение на пародонтит или зъбите ви липсват поради наличие на диабет, то базалните зъбни импланти са най-доброто решение на всичките ви проблеми и грижи.

Едно от най-красноречивите доказателства за предимствата на иновативните базални импланти, е свързано с факта, че те не налагат костозаместване и се приемат добре от организма. За разлика от конвенционалните видове импланти изискващи дълго време за приспособяване, базалните се справят по един чудесен начин с тази важна мисия.

Базалните импланти могат да бъдат поставени, независимо от тежестта на заболяването ви. Процедурата не е болезнена, а също така е краткотрайна, което ви позволява да се сдобиете с фиксирани зъби само след три или четири посещения на специализирания стоматологичен център, където ще се извърши операцията по поставяне (интегриране) на имплантите.

Методът за лечение на обеззъбени пациенти с базални импланти, е сигурен и надежден. Чрез него ще забравите за отпадъците от храна, които влизат под подвижните протези, и най-накрая ще се храните спокойно. Редом с това базалните импланти са пригодени за моментално натоварване даващо възможност за пълноценно хранене, в отсъствие на всякакви проблеми.

Базалните зъбни импланти се закрепят на поне две места в най-твърдата кост. Титаниевата сплав, от която са направени е подходяща за дъвчене на по-твърди храни. Върху имплантите се изграждат стабилни мостове и протези в разстояние на 5 работни дни. От тази кратка процедура идва и по-ниската цена на този изключително качествен метод за лечение.

Заключителни думи

В общи линии базалните зъбни импланти са бъдещето на стоматологията, така че не бива да ги пренебрегваме. Ако все пак чуете някакви слухове свързани с тези импланти, по-добре не им обръщайте внимание, защото в голямата си част те са плод на некомпетентност и липса на достатъчно информация за базалната имплантология и нейното ползотворно действие.

Previous Post

Next Post