Личен блог за всичко

Няколко тайни как да изберете пола

ноември 30, 2017 Ekaterina Georgieva 0 Comments

Полата е ключов елемент на модерния гардероб на съвременната жена. Подходящ е за почивка и работа, по време на разходки или пътуване, през лятото и през зимата. За съжаление, някои жени не знаят как да изберат пола по размер и тип фигура и следователно изглеждат непривлекателни.

Как да определите размера на пола или всичко започва с измерванията

Ако се съмнявате как да изберете пола, достатъчно е да направите точни измервания на обема на фигурата. По време на измерванията, лентата не трябва да се удря или изтласква тялото: това е изпълнено с последващ дискомфорт, когато продуктът е износен. Как да изберем правилната пола: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D1%8F%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B0? Един от отговорите на този въпрос е ръстът. Това е особено вярно за много дълги или, напротив, за къси продукти.

За точно измерване, талията се измерва в най-тясната част на тялото, държейки стомаха в спокойно състояние, а бедрата се увиват около най-изпъкналите точки на задните части. По правило последните измервания трябва да се правят на разстояние от 20 см от линията на талията. Ако не знаете как да изберете дълъга пола, първо определете дължината на стъпалото, измервайки разстоянието от крака до вътрешността на бедрото.

Как да избера подходящата пола

Опитните дами знаят как да определят размера на полата и затова лесно да сравнят своите констатации с размерите таблиците на водещи производители. Важно е обаче да се помни, че размерите в САЩ, както и в някои страни от Европа и Русия са различни.

Колкото по-еластична е тъканта, толкова по-вероятно е да се отгатне с размера на модел: дънковата пола с нежна бродерия на джобчетата Rumena.

Форми на ризата

Мислейки как да избирате правилната пола, трябва да обърнете внимание на класическите модели, изработени от проста тежка материя. Те са универсални и следователно са подходящи за жени и момичета с всякаква форма.

Жените със съблазнителни бедрата знаят как да изберат молив пола. За този стил е по-добре да се внимава с дисбаланса на фигурата. Във всички останали случаи такава пола най-добре ще подчертае съблазняващите линии.

Как да изберем дълга пола

Тънките модерни жени ще се задоволят с поли тип слънце, модели „камбанка“ или „лале“. Всички те дават специален чар, фокусирайки се върху тънките крака и талията, правейки бедрата по-изразителни. Модните дизайнери могат да експериментират. Пълните дами трябва да гледат по-отблизо на А-силуетите поли, модели с гънки или вертикални ивици.

За ниските момичетата са противопоказани полите за високи момичета, а за жени с ниска височина полата не трябва да е под коляното.

Изберете модел, в зависимост от размерите. Обърнете внимание и на неписаните правила на съвместимост, форми и стилове.

 

Previous Post

Next Post