Личен блог за всичко

Как да заздравите връзката си

юли 8, 2018 Ekaterina Georgieva 0 Comments

Приятели и познати често коментират това, което една любяща и щастлива връзка могат и не могат да постигнат заедно. И ако все още вярвате, че с половинката си може да изживеете заедно живота си до края на дните си, то навярно сте открили правилния подход.

За всички останали, които все още го търсят предлагаме им 5 начина да заздравят връзката си. Примерите за заимствани от брачни двойки, които споделят личните си тайни за успешен брак и семейни отношения. Ето и интегрираните трикове, за тласък в любовния живот от Interpolezno.com: http://www.interpolezno.com/category/dom/dom-gradina-ofis.

  1. Смейте се заедно – кой не обича да прави това, а когато хората се забавляват дори проблемите не изглеждат така сурови. Смехът може да прогони притеснения, страхове и угризения. Смехът има лечебна сила, както за здравето, така и за връзката. Добра техника да се смеете заедно е като гледате комедийни филмчета заедно, посещавате лунапаркове и всякакви забави.
  2. Понякога, когато двойките са били заедно в продължение на много години, те се вземат един друг за даденост, а целувката за сбогом преди работа и за добре дошъл сплотявала. Така дори сексът не трябва да бъде единственият начин, които да кара двама влюбени да се чувстват свързани.
  3. Прегръдката – най-новото измерение за оценяване и заздравяване на връзката е прегръдката. От научно изследване става ясно, че по време на прегръдка, както нашето, така и чуждото тяло отделя хормони на щастието, които се задействат от усещането за докосване и топлина. Това презарежда жизнените сили и кара всеки от двамата да изпитват силна привързаност и обич един към друг. Ето, защо не е за подценяване и гушкането вечер по завивките, дори без другия елемент.
  4. Изненадите – тук говорим за приятните такива, а всеки може да направи изненада на другия, която да достави ударна доза радост и щастие. Мил жест, комплимент, напомняне с есемес за чувствата са само малка част от онова, което осмисля всяка връзка.
  5. Грижата – имали ли сте възможност някога да наблюдавате природата. Има двойки животни и птици, които цял живот си оставят верни и загрижени един към друг. Такива са щъркелите, лебедите и много други. Ако поне за миг ви се отдаде такъв шанс вгледайте се в подобно явление и ще разберете за каква грижа говорим, при това при живи същества с далеч по-малък коефициент на интелект.

На страницата на Интерполезно ще намерите още много плезниу съвети, статии и факти. Потърсете от тук:http://www.interpolezno.com.

 

 

 

Previous Post

Next Post