Личен блог за всичко

Есенно почистване – защита срещу вируси

септември 15, 2018 Ekaterina Georgieva 0 Comments

 

Есенния грип идва и отминава, но уви покрусва хората на всяка възраст. Ето, защо дори да не намирате пряката му връзка с есенно почистване е добре да знаете някои неща:

Съществуват прости хигиенни правила, които могат да ни спасят:

Мийте редовно ръцете – след като сте били в градския транспорт, на излизане от тоалетната, преди да готвите, преди да се храните, преди да докоснете нещо в дома, на влизане на входа мийте ръцете. Така ще се предпазите себе си и околните. По време на пролетния сезон, когато върлуват различните вируси, сменяйте хавлиените кърпи за ръце, а ако имате болен в дома, задължително използвайте различни такива. Тук: http://www.xn--80apb8af1ae.com/цени може да видите цени на фирми за почистване и извозване на отпадъци.

Проветрявайте дома – това трябва да е в план графика ви всеки ден и по няколко пъти, независимо в кой сезон сте.

Изнесете всичко стара на боклука – наемете фирма за извозване след почистване на апартамент. Такава ще ви спести главоболието сами да свършите всичко и ще предпази от потенциалния риск да се заразите с нещо.

В периода на епидемиите е добре да се избягват затворени помещения, пълни с хора зали и пространства, обществени места. Дори само едно докосване на предмет, брава на врата или ключ може да остави болестотворни микроби по ръцете ви. Помнете, че всеки прибор, връзка с ключове, дръжки на врати, бутон за асансьор и пр. са все преносители на зарази. Най-добре е да си поръчате професионално почистване от чистачи.com.

 

 

 

#извозва#изнасяне на боклуци от апартаменти#изхвърляне#почиства

Previous Post

Next Post