Личен блог за всичко

Мебелни колекции - всеки може да бъде дизайнер на къщата си.

Мебелни колекции – всеки може да бъде дизайнер на къщата си

март 26, 2019 Ekaterina Georgieva 0 Comments

Какво да търсите, когато създавате собствен интериор?

Дизайнът на помещенията е един от най-важните аспекти при създаването на домашна среда. Интериорът на апартамента изпраща конкретно съобщение и незабавно ви позволява да бъдете привлечени в създадената атмосфера. Поради тази причина често се подчертава целостта и хармонията на помещенията – колекциите от мебели им помагат да ги запазят. Такава модулна мебел не задължава закупуването на всички продукти, принадлежащи към колекцията, така че пространството може да бъде обзаведено в съответствие с техните нужди и възможности.

Кои са най-популярните колекции днес?

Има уникална колекция е доминирана от бели мебели, които лесно можете да настаните в детски стаи. Неутралните нюанси ще бъдат перфектно съчетани с всякакви други решения за интериора, така може да сте сигурни, че такъв домашен дизайн никога няма да излезе от мода. Такива детайли на интериора ще допаднат, както на момчетата, така и на момичетата, затова тази колекция от мебели е особено препоръчителна, когато децата трябва да си поделят стая.

Ако мислите, че интериорът на дневната в апартамента (къщата) е най-важният, трябва да харесате колекцията Narbutas Свързващ модул Arcipelago

Комбинацията от черно и имитационно дърво вдъхва лукс и елегантност, така интериорът в хола ще бъде интересен и привлекателен. Мебелите в дневната в тази колекция са от типа секции, бюфети, рафтове, маси и др. Те ще удивят със своята издръжливост, така може да забравите за промените за дълго време.

Модерните мебели, принадлежащи на всякаква ексцентрична колекция. Такива просто са идеални за тези, които създават практичен, скандинавски стил в спалнята или просто мечтаят за уютен и топъл интериор. Въпреки че дървените мебели помагат за създаването на такава атмосфера, фините детайли, имитиращи дърво, които царят в тази колекция, също излъчват спокойствие и елегантност.

Кабинетните мебели, принадлежащи на друг тип колекции. Те са специални в това, че може да го адаптирате в различни стаи , започвайки от банята и завършвайки с детската стая. Тогава вътрешният интериор ще бъде пълен и хармоничен. Тя ще бъде очарована от онези, които обичат мебелите от дъб: въпреки че колекцията е направена от плочи, имитиращи дърво, най-често се избират дъбови сенки.

Има още един тип уютна колекция,която може да бъде адаптирана в хола, кухнята и трапезарията. Богатите кафяви тонове ще дадат топлина на всяка стая и ще бъдат лесно комбинирани с други детайли в стаята. Така дизайнът на всекидневната или кухнята няма да предизвика много въпроси. Маси, скринове, витрини и други мебели от тази колекция ще бъдат подходящи, независимо дали класическият интериор доминира в стаята или предпочитате модерни идеи!

Ако предложенията ни ви допадат, посетете ни на office1.bg.

Previous Post

Next Post