Личен блог за всичко

почистване след отстраняване на паркет

Отстраняване на паркет – демонтаж, изхвърляне и почистване на апартамента

април 10, 2019 Ekaterina Georgieva 0 Comments

Подът играе важна роля в подреждането на помещението. Когато паркетът предизвиква само раздразнение, то трябва незабавно да се смени.

Демонтаж на паркет в помещението – потърсете екипи по изхвърляне!

На никой няма да му хареса, когато подът под краката изскърцва страшно и нередностите се виждат с просто око. Има начин да се реши фундаментално проблема – да се замени стария паркет с нов.

Отстраняване и използване на паркет

Повечето хора, решават да заменят подовите настилки, но само създават фалшиво впечатление. Някои смятат, че е лесно да се премахнат и рециклират подовите настилки. И те, въоръжени с чук и брадва, започват да разрушават всичко наоколо. Но има много нюанси, които трябва да се вземат предвид при планирането на действия.

Всяка небрежност или злополука може да се превърне в неприятности, ако забравите да прекъснете захранването на кабелите или изобщо няма да подозирате тяхното присъствие по скритите места. Ето защо е необходимо да се разгледат всички съобщения предварително, така че по-късно не е необходимо съседите да извършват ремонти, например, ако тръбата за централно отопление е повредена. Защо демонтажа и рециклирането на паркета може да предизвика много проблеми. Има четири етапа на премахване на паркет, придържайки се към тях може да избегнете допълнителни проблеми.

1. Първо, от стаята трябва да бъдат извадени всички мебели и неща, които са там, за да се рециклира мебелите. Имайте предвид, че разглобяването на паркета, като правило, е придружено от огромно количество прах, който ще се установи в най-недостъпните ъгли на мебелите и по всички неща. Затова трябва да работите със защитно облекло.

2. След това поставете цокъла и елементите, прикрепени към паркета. В този случай трябва да се уверите, че няма скрито окабеляване или да го деактивирате. Понякога под пода може да има скрити отоплителни тръби или водоснабдяване.

3. На следващия етап паркетът се демонтира. Лакът се отстранява със специален инструмент, след което се демонтира дървената основа. Понякога се използва битумната мастика, която трябва да също да бъдат отстрани.

4. На последния етап е необходимо да се използва планина от строителни отпадъци. За извеждане и почистване на боклука, търсете доказани фирми. Качествено почистване на мазета и тавани в цяла София може да ви е от полза като връзка.

Спестете време и усилия. Поръчайте демонтаж и разпореждане с паркет, дограма, строителни отпадъци, стари мебели, ел. уреди и всичко излишно. По-добре е всеки да направи това, което е най-добро за него. Уви, не всички следват това правило. В резултат на това съмнителните спестявания са несъизмерими с изгубеното време и енергия. Ако потърсите помощ от специализирана фирма, тогава професионалистите в ще ви спасят от проблеми само за няколко часа.

Специализираната компания https://www.kostovi.bg осигурява професионален подход към изпълнението на всички ангажименти. Такава фирма наемат квалифицирани работници, разполага с автопарк и всички необходими инструменти.

Previous Post

Next Post