Личен блог за всичко

Как избрах професионални алпинисти за саниране на апартамент?

юни 15, 2019 Dimitur Belovejdov 0 Comments

Аз живея в панелен блок, в голям столичен квартал. От дълго време обмислях инвестицията по саниране на апартамента ми. В един момент ми бе предложена безплатна санировка, но не всички във входа ми се съгласиха на този вариант. Така или иначе, аз бях събрал пари и нямах друга алтернатива, освен да освежа външния вид на дома си, и да направя топлоизолация.

Разбира се, веднага започнах да търся оферти в интернет, които да отговорят на възможностите ми. Не след дълго стигнах до извода, че най-добрите предложения за саниране на апартамент идват от https://www.remontisofia.bg, които работят с качествени материали на сравнително ниска цена. Не му мислих повече, а пристъпих към поръчка на услугата.

Какво получих срещу парите си?

Избрах топлоизолация с каменна вата, тъй като това е най-скъпият и надежден материал. Търсих качество и го получих със съдействието на опитни алпинисти, които стигнаха до петия етаж на входа, където живея. Момчетата от Ремонти София БГ си свършиха работата качествено. Те докараха материалите със собствен транспорт и започнаха санировката.

И, макар че апартаментът ми е 65 кв.м. задачата бе свършена с вещина за няколко часа. Полагането на изолационните плоскости, измазването, отстраняването на пукнатини и т.н. се случи много бързо. Самият аз не знам откъде екипа на тази фирма имаше толкова сила.

Мои приятели също платиха за саниране на апартамент. За съжаление при повечето от тях пробойните проличаха само няколко месеца, след като бе извършен ремонта. Алпинистите, които бяха наели не са професионалисти. Те не бяха взели необходимите мерки за работата.

Защо избрах Ремонти София БГ?

За да не се впускам в излишни подробности, ще напиша, че тази бригада се състои от млади и обучени кадри. Здравите и млади мъже, които пристигнаха на адреса, бяха взели всички предпазни мерки. Пълната екипировка включваше надеждни въжета, специални столчета, защитни дрехи, ръкавици, каски и всичко необходимо. По това си пролича качеството на услугата. Не на последно място прибавяме и бригадира, който ръководи целия процес.

Още в първия момент, когато видях снимките в remontisofia.bg за саниране на апартамент, си казах че това са моите хора. И, понеже знам колко е трудно да се намерят професионалисти, споделих това с приятелите си и всички, които четат този блог. Да се надяваме, че съм бил полезен!

#алпинисти#саниране#саниране на апартамент#топлоизолация

Previous Post

Next Post