Личен блог за всичко

Малки бързи кредити за малки подаръци

юли 3, 2019 Radi 0 Comments

В зоната на кредитирането винаги има риск от грешки и страхове у потребителите, че няма да успеят да се справят с изплащането на самия кредит. В този смисъл, ако не искате да влизате в сериозно взаимоотношения с кредитори, но ви трябват спешно пари за някакъв вид по-малко плащане, можете да обмислите възможността за бърз кредит.

Става дума за това, че ако имате постоянна работа и доказан доход, и нямате лоша кредитна история, когато кандидатствате за бърз кредит за сравнително малка сума, едва ли ще има проблем да го получите. Проблемът идва обикновено с колебанието, коя фирма да изберете, защото те вече не са една или две, и всяка се бори с клиенти с най-различни оферти, които после не се оказват най-доброто, което са очаквали. Дори в последната година има много оплаквания от кредитополучатели за внезапни оскъпявания на крайната цена на заема.

За да избегнете това е добре да направите предварително проучване в мрежата. Щом се отнася за бърз мини заем, при който парите не са голяма сума, едва е разумен съвет да направите платена консултация, но има сайтове с безплатна консултация и такива, които предлагат сравнение на оферти, в които ще можете да научите много повече за изгодни и неизгодни оферти.

Идеята е, че така както търсите голям потребителски кредит, също толкова отговорно трябва да изберете фирмата за тази сравнително малка сума. В крайна сметка, вие искате да закупите нещо малко и да използвате за това малко пари, не очаквате, че това ще ви струва скъпо като авантюра.

Иначе малки бързи заеми могат да бъдат ползвани за много и най-различни неща: финансиране на малък и романтичен уикенд за специален човек, също толкова малък, но специален подарък; закупуване на нещо лично и необходимо и т.н. Достатъчно е просто преди да кандидатствате, да направите своето малко проучване относно качеството на небанковата кредита компания, как се държи с вас като потенциален клиент, фигурира ли в списъка на БНБ и спазва ли  изискваният за стандартния европейски формуляр.

Източник: https://pss.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%82/

Previous Post

Next Post